Ilmalämpöpumput + asennus Raumalta

Kautta Satakunnan ja Varsinais-Suomen Fujitsun viilentävää ja lämmittävää tehoa

Edustuksessamme olevat Fujitsu-ilmalämpöpumput tarjoavat 5 vuoden takuulla useita eri malleja erilaisiin tarpeisiin ja taloihin! Ilmalämpöpumppu viilentää ja lämmittää tehokkaasti, mutta taloudellisesti helpottaen elämistä ja lisäten asumisviihtyisyyttä, minkä merkitys korostuu eritoten nykyisten tukalien kesähelteiden keskellä.

Tulee pumppu sitten omakotitaloon, mökille, yrityskäytössä olevaan tilaan tai jopa kerrostaloasuntoon, meiltä löytyy varmasti sopiva ratkaisu. Kysy ilmalämpöpumppu + asennus -pakettia kohteeseesi, kartoitamme tarpeesi ja laadimme mielihyvin tarjouksen. Meiltä ovat saatavilla myös ilma-vesilämpöpumput.

Palvelemme useiden pumppuasennusten kokemuksella Raumalta Poriin, muualle Satakuntaan, Turkuun ja koko Varsinais-Suomeen asti.

Ota yhteyttä

Fujitsu-ilmalämpöpumppujen ominaisuuksista

Pumpuista löytyy mm. niin seinä-, katto- kuin lattiamalleja sekä kanavamalleja, jolloin pumppu jää lähes täysin piiloon katseilta. Toki pumppujen muotoilussa on otettu huomioon niiden tyylikäs yleisilme, jotta ne ovat sijoitettavissa näkyvillekin paikoille. 

Yleisesti ottaen Fujitsun pumput ovat tehokkaita, ympäristöystävällisellä kylmäaineella varustettuja laitteita, joissa on korkea hyötysuhde, erittäin tehokas suorituskyky, mutta silti hyvät energiansäästöominaisuudet. Ne ovat myös hiljaisia, joten niiden käyttö ei häiritse asumista. 

Kerromme ilomielin lisää, jos ilmalämpöpumput kiinnostavat sinua enemmänkin ja haluat kuulla malleistamme sekä niiden mahdollisuuksista juuri sinun kohteessasi.

Ota yhteyttä

 

Jätä yhteydenottopyyntö