Ilmalämpöpumput + asennus Raumalta Satakuntaan

Saat kauttamme Fujitsun viilentävää ja lämmittävää tehoa aina Varsinais-Suomeen saakka.

Edustuksessamme olevat Fujitsu-ilmalämpöpumput tarjoavat 5 vuoden takuulla useita eri malleja erilaisiin tarpeisiin ja taloihin! Ilmalämpöpumppu viilentää ja lämmittää tehokkaasti mutta taloudellisesti. Samalla se helpottaa elämistä ja lisää asumisviihtyisyyttä, minkä merkitys korostuu eritoten tukalien kesähelteiden keskellä, sillä ilmalämpöpumpun viilennysteho on erinomainen!

Tulee ilmalämpöpumppu sitten omakotitaloon, mökille, yrityskäytössä olevaan tilaan tai vaikka kerrostaloon, meiltä löytyy varmasti sopiva ratkaisu. Ota yhteyttä ja kysy ilmalämpöpumppu + asennus -tarjous kohteeseesi, niin kartoitamme tarpeesi. Meiltä ovat saatavilla myös ilma-vesilämpöpumput.

Ilmalämpöpumpun käyttö on helppoa ja opastamme sinut mielellämme alkuun! Palvelemme lukuisien ilmalämpöpumppuasennusten kokemuksella  Raumalta  Poriin,  muualle Satakuntaan, Turkuun ja koko Varsinais-Suomeen asti. Meiltä ilmalämpöpumppu asennettuna myös esimerkiksi Euran, Eurajoen, Säkylän ja Uudenkaupungin alueilla.

Meiltä myös rahoitus ilmalämpöpumpulle! Pääset hakemaan rahoituspäätöksen tästä.

Ota yhteyttä

Kuinka ilmalämpöpumppu toimii?

Fujitsu-ilmalämpöpumpun ominaisuudet

Ilmalämpöpumpuista löytyy mm. niin seinä-, katto- kuin lattiamalleja sekä kanavamalleja, jolloin pumppu jää lähes täysin piiloon katseilta. Ilmalämpöpumppujen muotoilussa on kuitenkin otettu huomioon myös niiden tyylikäs yleisilme, jotta ne ovat sijoitettavissa näkyvillekin paikoille. Meiltä saat ilmalämpöpumput asennettuna Raumalta Poriin ja koko Satakuntaan, Turussa ja Varsinais-Suomessa sekä esimerkiksi Euran, Eurajoen, Säkylän ja Uudenkaupungin alueilla.

Yleisesti ottaen Fujitsun ilmalämpöpumput ovat tehokkaita, ympäristöystävällisellä kylmäaineella varustettuja laitteita, joissa on korkea hyötysuhde, erittäin tehokas suorituskyky, mutta silti hyvät energiansäästöominaisuudet. Ne ovat myös hiljaisia, joten niiden käyttö ei häiritse asumista. 

Kerromme ilomielin lisää, jos ilmalämpöpumput kiinnostavat sinua enemmänkin ja haluat kuulla malleistamme sekä niiden mahdollisuuksista juuri sinun kohteessasi. Laadimme sinulle mielellämme tarjouksen ilmalämpöpumpusta!

Ota yhteyttä

 

Jätä yhteydenottopyyntö