Ilma-vesilämpöpumput + asennus Raumalta

Koko Satakuntaan ja Varsinais-Suomeen Fujitsun laatulaitteet kotitalouksille ja yrityksille

Oletko harkinnut ilma-vesilämpöpumppua talosi tai yrityskäytössä olevan kiinteistösi lämmitykseen? Me autamme sinua mielellämme löytämään sen sopivan pumppumallin tarpeesi ja rakennuksesi mukaan, joka toimii tehokkaasti ja tuo tavoiteltua säästöä lämmityslaskuun. 

Edustuksessamme ovat laadukkaat Fujitsu-ilma-vesilämpöpumput (myös ilmalämpöpumput), jotka on kuin nakutettu pohjoisiin olosuhteisiimme. Pumppu lämmittää koko rakennuksen, mutta se on kytkettävissä myös nykyisen lämmitysjärjestelmän rinnalle. Huom, pumppu soveltuu vesikeskulämmitteisiin rakennuksiin. 

Lue ohesta lisää laitteen eduista ja kysy meiltä ilma-vesilämpöpumppu + asennus -pakettia! Palvelemme Raumalta Poriin ja koko Satakuntaan, aina Turkuun sekä muuhun Varsinais-Suomeen.

Meiltä myös rahoitus!
Alta pääset hakemaan rahoituspäätöksen

https://eficode.pohjola-finance.fi/kertaluotto-uusi/lsvälähdys

Ota yhteyttä

Miksi Fujitsu-ilma-vesilämpöpumppu?

Koska sillä voidaan lämmittää talon lisäksi käyttövesi, myös uima-altaan vesi. Lämmontuotto käy tehokkaasti ilman suurta lämpöhäviötä, vaikka ulkolämpötila laskisi jopa -25°C:een. Fujitsu on kaiken kaikkiaan taloudellinen hankinta!

Nämä pumput ovat markkinoiden suosituimpia ja pitkäikäisimpiä malleja, ja niistä löytyy seitsemän eri teholuokkaa. Lämpöpumppujen kokeneena ammattilaisena tarjoamme juuri sinulle mitoitetun pumpun sekä sen asennuksen. Pumppu on heti käyttövalmis, ja tottakai opastamme myös sinua sen käytössä. 

Pyydä tarjous

 

Jätä yhteydenottopyyntö